Μπάλκονετ-μπαρντό μαγιό

Γυναικείο μπικίνι Self σε μαύρο χρώμα διακοσμημένο με γυαλιστερή ταινία

Το διμερές μαγιό Self είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μικροΐνες. Ενισχυμένο σουτιέν μπαλκονέ με μπανέλα. Το μαγιό είναι διακοσμημένο με γυαλιστερή ταινία. Κλείνει στην πλάτη με κούμπωμα μαγιό. Οι ιμάντες είναι ρυθμιζόμενοι και αφαιρούμενοι. Το κάτω μέρος αποτελείται από εσώρουχα σε κλασικό κόψιμο. Μαγιό με δυνατότητα χρήσης push-up pads.

Τιμή τη στιγμή της αναθεώρησης: 54,06 €

Γυναικείο μπικίνι μαγιό Bardot (balconette) – κάτω από αυτό το μυστηριώδες όνομα κρύβεται ένα δημοφιλές μπικίνι, του οποίου το σουτιέν ξεχωρίζει για το μοναδικό του κόψιμο. Και ξέρετε τι οδήγησε σε αυτό το όνομα; Πρόκειται για το λεγόμενο σουτιέν με μπαλκονόκοψη, το οποίο φορούσε η ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό στην εποχή της. Τους έκανε διάσημους τη δεκαετία του 1960. Ωστόσο, τα λεγόμενα σουτιέν bardot εξακολουθούν να φοριούνται ακόμη και σήμερα και εξακολουθούν να βρίσκουν νέες πελάτισσες.

Και πώς μοιάζει αυτό το μπικίνι του 2023; Τα κύπελλα φαίνεται να καταλήγουν στο ίδιο επίπεδο, δίνοντας την εντύπωση ότι είναι χαμηλά. Αυτό το κόψιμο κάνει τις καμπύλες του στήθους να φαίνονται σαν να υποστηρίζονται από κάτι και αποκαλύπτει τέλεια το ντεκολτέ. Επιπλέον, οι ιμάντες του σουτιέν τοποθετούνται στην άκρη των κυπέλλων, έτσι ώστε να είναι σχεδόν αόρατοι κάτω από τις μπλούζες.

Προσέξτε, ωστόσο, ότι το κόψιμο αυτών των σουτιέν μαγιό δύο τεμαχίων συχνά συγχέεται με τα σουτιέν που έχουν μισό cup, τα λεγόμενα demicup. Αυτά τα σουτιέν αναγνωρίζονται από το γεγονός ότι έχουν μόνο μερικώς κομμένα κύπελλα. Τα σουτιέν μπαλκονέ μπορούν επομένως να αναγνωριστούν με ασφάλεια και φαίνονται πολύ λεπτά και ρομαντικά. Προσοχή όμως, ταιριάζουν καλύτερα σε γυναίκες με μικρότερο μπούστο.